Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
hu
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Fizetés, szállítás

Szállítás:

A megrendelt termékeket Postai úton szállítjuk.

A kiszállítás ideje raktáron lévőt termékek esetében 2-6 munkanap. Továbbá a szállítási időről pontosabb tájékoztatás a termék adatlapján kaphat. Azonban a termékadatlapján lévő szállítási dátum tájékoztató jellegű, pontosabb tájékoztatásért kérjük írjon nekünk az info@sziklairacing.hu email címre, vagy hívjon minket telefonos elérhetőségünkön.

 

A külső raktáron vagy előrendelésre lévő termékeink beszerzési ideje változó, kérjük érdeklődjön ezzel kapcsolatban is elérhetőségeink valmelyikén.

 

Szállítási díjak:

Posta pontra:

Br. 1.390 Ft

 

Normál postai csomag:

Br. 1.550 Ft

 

Utánvét kezelési költség:

Br. 200 Ft

 

Túlsúlyos és/vagy túlméretes csomag:

Utánvéttel és előre utalással egyaránt br. 2.000 Ft-tól, továbbá a kipufogók változó méret és súly paraméteri miatt szállítási költség egyedi elbírálás alapján történik, amelyet a kosárban a szállítási módoknál feltüntetünk.

 

Egyéb extra túlméretttel vagy túlsúllyal rendelkező rendelések esetén a postaköltség egyedi elbírálás alapján történik, amelyről a vásárlót emailben és/vagy telefonon tájékoztatjuk.

 

Szállítási információ terjedelmes és/vagy magas súlyú rendelések esetén:

Szállítási költséget súlyos és/vagy terjedelmes csomagok esetén kivétel nélkül mindenkinek számítunk fel!

Azokban az esetekben is számítunk fel szállítási költséget, amelyekben ingyenes szállítás promóció van érvényben, illetve ha ingyenes szállítás van meghatározva az adott törzsvásárlónknak/viszonteladónknak . Ezek a promóciók/kedvezmények semmilyen körülmények között nem vonatkoznak a súlyos és/vagy terjedelmes rendelésekre!

Továbbá ha súlyos és/vagy terjedelmes termék rendelése esetén a webáruház nem számol automatikusan feláras szállítási költséget, jogunkban áll a költséget a rendelés teljesítés megkezdése előtt újrakalkulálni, amelyről a vásárlót mindenképpen értesítjük!

 

A megrendelt termékeket utánvéttel szeretné kérni, ebben az esetben a termék ellenértékét és a Posta költséget, a csomag átvételekor kell rendezni a kézbesítővel.

A csomagban megtalálható számla tartalmazza a Posta költséget, és a termékek részletezését is.

 

Garancia:

A termékeinkre garanciát nem vállalunk, mivel jellegüknél fogva egyszer használatosak, kivéve ha a gyártó ennél hosszabb idejű garanciával hozza forgalomba termékét Magyarországon.
A számla ebben az esetben, jótállási jegyként is szolgál, külön jótállási jegyet nem adunk.

Cseregarancia:
A tartozékokkal együtt, hiánytalanul eredeti dobozban visszaküldött termékekre érvényes.

Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk-ban és a
117/1991. IX.10. sz. Kormányrendeletben foglaltak az irányadóak.

Elállás joga
Megrendelése során Ön élhet a 17/1999. Kormányrendeletben részletesen rögzített feltétel nélküli elállási jogával.

Felvilágosítás, speciális kérés és esetleges probléma esetén kérjük, keresse meg vevőszolgálatunkat a info@sziklairacing.hu címen, vagy telefonos elérhetőségünkön.